Πέμπτη, 10 Οκτ.
26oC Αθήνα

Χανιά: Δύο άνθρωποι στο νοσοκομείο από τη φωτιά στο εστιατόριο

ΦΩΤΟ από το FlashNews
ΦΩΤΟ από το FlashNews

Η φωτιά ξέσπασε στο εστιατόριο, που βρίσκεται στην πλατεία Δικαστηρίων, με τις φλόγες να βγαίνουν μετά από έκρηξη που έγινε στο κατάστημα. Πληροφορίες λένε ότι η έκρηξη ίσως να προκλήθηκε από φιάλη υγραερίου.

Το αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει πανικός καθώς υπήρχε κόσμος εκείνη την ώρα τόσο στο χώρο όσο και στα γειτονικά καταστήματα εστίασης. Στο σημείο έφτασε πυροσβεστική δύναμη προσπαθώντας να περιορίσει τη φωτιά για να μην επεκταθεί στην πολυκατοικία με διαμερίσματα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κατάστημα.

Σύμφωνα με το ekriti, δύο άνθρωποι μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Χανίων από το ΕΚΑΒ, καθώς είχαν εισπνεύσει καπνό, ενώ οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες πριν αυτές επεκταθούν και σε παρακείμενα καταστήματα ή σπίτια.

Νωρίτερα οι πυροσβέστες είχαν εκκενώσει την πολυκατοικία από τους ενοίκους, οι οποίοι είπαν ότι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο σαν έκρηξη βόμβας πριν ξεσπάσει η φωτιά.

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα αναλάβει να ρίξει φως στα αίτια της φωτιάς, με τις πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για διαρροή από τη φιάλη υγραερίου, ενώ το κατάστημα στο εσωτερικό του έπαθε μεγάλες ζημιές.

Πηγή: ekriti, flashnews

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε