Site icon NewsIT

Χανιά: Εκπαιδευτική διανυκτέρευση παιδιών στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου

01.01.2023 | 07:45
Χανιά: Εκπαιδευτική διανυκτέρευση παιδιών στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου

Μια διασκεδαστική και ψυχαγωγική βραδιά για τους μικρούς πολίτες των Χανίων διοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων και την Πολιτιστική Επιχείρηση του Δήμου (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ), στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων 2022-2023.

Η δράση «SLEEP OVER@CAM», διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από το 2019 και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-10 ετών, τα οποία θα διανυκτερεύσουν το βράδυ της 2ας Ιανουραίου 2023, στο Μεγάλο Αρσενάλι (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου), συμμετέχοντας σε καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες με κεράσματα και ανταλλαγή δώρων.

Η δράση σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών περιλαμβάνει: Παιγνίδια γνωριμίας, καλλιτεχνικές δράσεις, αφήγηση παραμυθιού, προβολή ταινίας, ομαδικά και μουσικοκινητικά παιγνίδια, αναμνηστική ομαδική φωτογράφηση, δημιουργία συλλογικού καλλιτεχνικού έργου, ανταλλαγή δώρων (secret Santa), πρωινή γυμναστική, κοπή βασιλόπιτας, διατροφή και σνάκ καλωσορίσματος, δείπνο, πρωινό, βασιλόπιτα.

Η ομάδα ενηλίκων που θα διανυκτερεύσει με τα παιδιά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έμπειρους παιδαγωγούς, επαγγελματίες υγείας και εμψυχωτές με μεγάλη εμπειρία σε κατασκηνώσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version