Παρασκευή, 23 Αυγ.
36oC Αθήνα

Χανιά: Επέστρεφε σπίτι από γλέντι ο 33χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή

Χανιά: Επέστρεφε σπίτι από γλέντι ο 33χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή

Το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά σημειώθηκε τα ξημερώματα. Ο 33χρονος που σκοτώθηκε, βρισκόταν σε γλέντι και επέστρεφε στο σπίτι με τη μηχανή του.

Η μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου στα Χανιά μεγαλώνει διαρκώς. Ένας 33χρονος που οδηγούσε μηχανή, σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ επέστρεφε από γλέντι στο σπίτι του. Ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και αυτό «καρφώθηκε» με μεγάλη ταχύτητα σε κολώνα της ΔΕΗ. Όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ, διαπίστωσαν πως ο νεαρός, είχε ήδη χάσει τη μάχη για τη ζωή του.

Από το πρωί φίλοι του 33χρονου, που ζούσε μόνος του στον Βατόλακκο, στα Χανιά αφότου ο αδερφός του έφυγε στο εξωτερικό, αφήνουν λίγα λουλούδια στο σημείο που έχασε τη ζωή του. Συντετριμμένοι φτάνουν στο σημείο κοιτώντας τα συντρίμμια του δίκυκλου που έχουν απομείνει. Όλοι στο χωριό μιλούν για ένα πολύ αγαπητό, φιλότιμο και εργατικό νέο και δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα ενώ ο 33χρονος επέστρεφε στο σπίτι του, στο Βατόλακκο. Λίγο νωρίτερα, όπως ανέφεραν στο Creta24.gr φίλοι του, τον είχαν δει σε εκδήλωση σε γειτονικό χωριό. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως αυτό το γλέντι θα ήταν το τελευταίο της ζωής του.

Στο σημείο έφτασε αμέσως Πυροσβεστική και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο νέο.

Η τραγική είδηση κυκλοφόρησε ταχύτατα στα Χανιά και με το πρώτο φως της ημέρας, άπλωσε ένα πέπλο θλίψης στην πόλη, που βλέπει λίστα των θυμάτων της ασφάλτου να μεγαλώνει διαρκώς μέσα στο 2024.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις