Κυριακή, 4 Αυγ.
32oC Αθήνα

Χανιά: Επέστρεψαν από τις διακοπές τους και ανέβασαν στο facebook αυτές τις φωτογραφίες!

ΦΩΤΟ από candianews.gr - Sarah Nedergård
ΦΩΤΟ από candianews.gr - Sarah Nedergård

Το νεαρό ζευγάρι έκανε διακοπές 7 ημερών στην Κρήτη – Όταν επέστρεψαν η σελίδα τους στο facebook πήρε φωτιά…

 

Βρέθηκαν στην Κρήτη για διακοπές μιας εβδομάδας. Αισθάνθηκαν και το περιέγραψαν ότι βρέθηκαν στον παράδεισο! Η Sarah Nedergård, μια μουσικός από τη Φινλανδία και ο σύντροφός της, ένας νεαρός απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν έβρισκε μια δουλειά που να μην είναι απλά μια απασχόληση για ελάχιστα χρήματα, αποφάσισαν να έλθουν για μερικές μέρες ξεκούρασης στην Κρήτη.

ΦΩΤΟ από candianews.gr - Sarah Nedergård

ΦΩΤΟ από candianews.gr - Sarah Nedergård

ΦΩΤΟ από candianews.gr - Sarah Nedergård

Επιστρέφοντας, μετά από μια εβδομάδα, στο σπίτι τους, η θλίψη από την οποία είχαν αποφασίσει να ξεφύγουν, είχε γίνει ευτυχία, όπως γράφει η Sarah Nedergård, σε ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό αφιέρωμα. Με έδρα τον Πλατανιά, σε ένα ξενοδοχείο όπου είχαν διαμείνει τον Ιούνιο οι γονείς της κοπέλας, εξόρμησαν σε όλη τη δυτική Κρήτη.

Φαλάσαρνα, Ελαφονήσι, με τη ροζ αμμουδιά, η οποία όμως δεν ήταν η μόνη που τους εντυπωσίασε. Τα Χανιά, πανέμορφα με τα στοιχεία της ιστορίας τους και το βενετσιάνικο λιμάνι. Κι από κει, στη Γραμβούσα και στον Μπάλο, που τους εντυπωσίασε ακόμα περισσότερο.

Ήταν η δεύτερη φορά που το νεαρό ζευγάρι βρήκε τον παράδεισο στην Κρήτη, μετά το Ελαφονήσι, όπως γράφει η Sarah Nedergård. “Εδώ απολαύσαμε τα ψάρια, το νερό, το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία για ώρες! Ακόμη και εδώ η άμμος ήταν σαν εκείνο το παράξενο αλλά υπέροχο ροζ. Ήμασταν στον παράδεισο!”, γράφει η μουσικός από τη Φινλανδία. Και προσθέτει: “Αν είναι ένα πράγμα να κάνετε στην Κρήτη, να πάτε στον Μπάλο”!

Πηγή: candianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε