Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Χανιά: Γάμος με καβαλάρηδες και βρακοφόρους – Γαμπρός και νύφη σε πελάγη ευτυχίας

Χανιά: Γάμος με καβαλάρηδες και βρακοφόρους – Γαμπρός και νύφη σε πελάγη ευτυχίας

Ο παραδοσιακός γάμος στα Χανιά έγινε όπως τον είχαν ονειρευτεί και τον είχαν σχεδιάσει. Γαμπρός και νύφη έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή…

Η νύφη από τον Τύρναβο και ο γαμπρός από τα Χανιά. Ο γάμος τους ήταν παραδοσιακός και εντυπωσίασε τους χιλιάδες καλεσμένους τους. Είναι χαρακτηριστικό πως στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε, ήταν 2.000 εκείνοι που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Ένας υπέροχος κρητικός παραδοσιακός γάμος στον Φρε Χανίων, στον θρυλικό Αποκόρωνα έγινε την 21 Μαΐου 2023. Η νύφη Κρυσταλλία Κουλιζάκη, που κατάγεται από το Δαμάσι Τυρνάβου, παντρεύτηκε τον Βαγγέλη Λαχνιδάκη.

Τη νύφη στην εκκλησία συνόδεψαν τιμητικά καβαλάρηδες ντυμένοι με παραδοσιακές στολές όπως και η κομπανία του γνωστού Κρητικού παραδοσιακού καλλιτέχνη Αντώνη Μαρτσάκη μαζί με τους ριζίτες του ομίλου βρακοφόρων Ρεθύμνου.

Μετά τη στέψη ακολούθησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες γλέντι με 2.000 χιλιάδες καλεσμένους, πολύ χορό, ρακές και κρασί και όλα τα κρητικά έθιμα. Πάρτε μια γεύση από τα όσα έγιναν στο βίντεο του tirnavospress.gr…

Οι ευτυχείς γονείς Μανούσος και Ελένη, καμάρωναν συγκινημένοι το ζευγάρι και την γλυκύτατη κορούλα τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις