Κυριακή, 21 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Χανιά: Η ώρα του ανακριτή για τον βιασμό μαθήτριας – Στοιχεία «φωτιά» πίσω από την καταγγελία

Χανιά: Η ώρα του ανακριτή για τον βιασμό μαθήτριας – Στοιχεία «φωτιά» πίσω από την καταγγελία

Στον ανακριτή Χανίων αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα 35χρονος από την περιοχή Κισσάμου, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές κατηγορούμενος για βιασμό και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Σε βάρος του 35χρονου, που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (09-06-2021), είχε σχηματισθεί από τον εισαγγελέα δικογραφία πριν από τρεις εβδομάδες και μετά την κοινοποίησή της στο γραφείο του ανακριτή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Ο συλληφθείς βρίσκεται αντιμέτωπος με επτά αδικήματα όπως του βιασμού κατ΄εξακολούθηση, την παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, την προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή, την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Click4more: Κρήτη: Βιασμός ανήλικης με στοιχεία που σοκάρουν – Οι απειλές, το όπλο και οι στιγμές φρίκης της μαθήτριας

Επίσης, στη δικογραφία αναφέρονται παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσέλκυε ανήλικα κορίτσια, με τη «δράση» του, σύμφωνα με πληροφορίες, να αφορά πολλές περιοχές της Κρήτης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις