Site icon NewsIT

Χανιά: Νεκρός σε τροχαίο ένας 33χρονος – Συμβολικός αποκλεισμός διαμαρτυρίας του ΒΟΑΚ

23.08.2024 | 17:24
Χανιά: Νεκρός σε τροχαίο ένας 33χρονος – Συμβολικός αποκλεισμός διαμαρτυρίας του ΒΟΑΚ

Άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, όπου ένας 33χρονος οδηγός μοτοσικλέτας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε κολόνα.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (23.08.2024), όταν ο άτυχος 33χρονος βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο της περιοχής του χωριού Αλικιανός στα Χανιά. Τα αίτια του τροχαίου δεν είναι ακόμη γνωστά, ενώ η μόνη γνωστή λεπτομέρει είναι ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σε κολόνα της ΔΕΗ και να πεθάνει ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, του οποίου οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο του, ενώ τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίο διερευνά η Τροχαία Χανίων.

Στο μεταξύ, συμβολικό αποκλεισμό διαμαρτυρίας του ΒΟΑΚ θα πραγματοποιήσουν αύριο Σάββατο 24/8/ στις 5.00 το απόγευμα στο ύψος του κόμβου του Γαλατά, πάνω ακριβώς από το σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, τρεις νέοι άνθρωποι την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως επισημαίνει ο Γιάννης Παυλάκης, πρόεδρος της Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων ΟΕΒΕΝΧ, «τις τελευταίες δεκαετίες η Κρήτη βιώνει μία τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στο βωμό της ασφάλτου του ΒΟΑΚ». «Η μοναδική περιφέρεια χωρίς οδικό δίκτυο.

Με το τελευταίο τραγικό γεγονός, τον άδικο θάνατο των 3 παιδιών, ο κόμπος έφτασε στο χτένι». Για τον λόγο αυτό έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες του νομού θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση με κύριο αιτούμενο έναν νέο ΒΟΑΚ, σύγχρονο και ασφαλές δίκτυο, χωρίς καθυστερήσεις του έργου» προσθέτει και τονίζει: «Πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας, για ένα δρόμο με ασφάλεια όπως αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version