Κυριακή, 30 Ιουν.
29oC Αθήνα

Χανιά: Νεκρός τουρίστας σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγός του

Χανιά: Νεκρός τουρίστας σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγός του

Νεκρός είναι ένας 53χρονος τουρίστας από τη Γαλλία μετά από τροχαίο στα Χανιά. Η σύζυγός του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε σήμερα (27.06.2024) στην έξοδο του χωριού Βρύσσες προς την Γεωργιούπολη στον Αποκόρωνα Χανίων με έναν νεκρό. Ο άτυχος Γάλλος είχε επισκεφτεί το νησί της Κρήτης με τη σύζυγό του, η οποία είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης, που σημειώθηκε το μεσημέρι, ήταν τέτοια που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του άνδρα από το ΙΧ ενοικιαζόμενο όχημα.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 53χρονο οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του και τη γυναίκα συνοδηγό σοβαρά τραυματισμένη, η οποία νοσηλεύεται στη μονάδα αναζωογόνησης του νοσοκομείου Χανίων με την κατάσταση της να χαρακτηρίζεται από τους ιατρούς ως κρίσιμη.

Ο Έλληνας οδηγός του δεύτερου οχήματος που ενεπλάκη στη σύγκρουση νοσηλεύεται σε ελαφριά κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύγκρουση οφείλεται σε κίνηση του ενός οχήματος στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα Τροχαίας ΒΟΑΚ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις