Site icon NewsIT

Χανιά: Ο Μίκης Θεοδωράκης πήρε το μικρόφωνο και εξέπληξε τους πάντες – Αυτή τη φορά δεν έβγαλε λόγο (Βίντεο)!

06.06.2016 | 11:35
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Τα κινητά τηλέφωνα και οι φωτογραφικές μηχανές πήραν φωτιά - Όλοι εστίασαν στον Μίκη Θεοδωράκη, που έπιασε το μικρόφωνο χαμογελαστός...

Μία ιδιαίτερη στιγμή έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (05-06-2016) στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” στον Εμπρόσνερο Αποκορώνου. Στο τέλος της συναυλίας, πλήθος κόσμου πλησίασε το μεγάλο μουσικοσυνθέτη, η μουσική ξεκίνησε να παίζει και εκείνος άρχισε να τραγουδάει το ”της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ”.

Μια μέρα νωρίτερα ο Μίκης Θεοδωράκης είχε στείλει το δικό του μήνυμα τονίζοντας: «Εδώ που φτάσαμε, εκεί που μας φτάσανε χρειάζεται επανάσταση. Πρέπει να ξέρετε ότι η χώρα μας είναι αυτάρκης. Η γη μας είναι πλούσια οι θάλασσες μας εύφορες. Τα βουνά και οι θάλασσες μας έχουν δώρα. Η χώρα μας δεν είναι μόνο αυτάρκης αλλά και πλούσια. Και για αυτό έχουν πέσει όλοι πάνω μας να μας φάνε».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμος Χανίων επέδωσε μετά από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη τον τίτλο του επίτιμου δημότη Χανίων και του ανακοίνωσε ότι θα δώσει το όνομα του στο κέντρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων που βρίσκεται στους υπό διαμόρφωση χώρους του παλαιού τελωνείου. Στο Μίκη Θεοδωράκη δόθηκε από το δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα το χρυσό κλειδί της πόλης στην άκρη του οποίου είχε χαραχθεί το κλειδί του sol.

Πηγή: zarpanews.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version