Δευτέρα, 19 Αυγ.
30oC Αθήνα

Χανιά: Ο περιπτεράς και η απίθανη παρεξήγηση που έκανε τους αστυνομικούς να τον περάσουν για κλέφτη

Χανιά: Ο περιπτεράς και η απίθανη παρεξήγηση που έκανε τους αστυνομικούς να τον περάσουν για κλέφτη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο περιπτεράς θα αργήσει να ξεχάσει τα φετινά Θεοφάνεια. Βρέθηκε σε αστυνομικό τμήμα στα Χανιά, να προσπαθεί να πείσει για αυτά που είχαν συμβεί λίγο νωρίτερα…

Ένας περιπτεράς να προσπαθεί να πείσει στη μέση του δρόμου τους αστυνομικούς, που τελικά τον έβαλαν σε περιπολικό και τον πήγαν σε τμήμα στα Χανιά. Μια περιπέτεια που έμελλε να κρατήσει κάτι παραπάνω από δύο ώρες, με τον πρωταγωνιστή να φεύγει τελικά ανακουφισμένος και να περιγράφει σε φίλους και συγγενείς του, αυτά που έζησε. Πώς χωρίς να το περιμένει, βρέθηκε στα χέρια των αστυνομικών, ως ύποπτος για διάρρηξη.

Μεγάλη αναμπουμπούλα χθες, ανήμερα των Θεοφανείων στα Χανιά για δύο ιδιοκτήτες περιπτέρων οι οποίοι κατέληξαν στο τμήμα για μία παρεξήγηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή, ανήμερα των Θεοφανείων, ο ένας άνδρας επικοινώνησε με ιδιοκτήτη άλλου περιπτέρου το οποίο βρισκόταν εκτός λειτουργίας, ώστε να πάρει ένα εξάρτημα που χρειαζόταν.

Αφού του έδωσε την άδεια, ο πρώτος πήγε στο περίπτερο, το άνοιξε και το πήρε. Ωστόσο, περαστικός που είδε την κίνηση, θεώρησε πως ήταν μάρτυρας διάρρηξης και κάλεσε την αστυνομία.

Κάπως έτσι, ο ιδιοκτήτης κατέληξε σε Αστυνομικό Τμήμα. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, όταν εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και αφού εξακριβώθηκε οτι πρόκειται για παρεξήγηση, αφέθηκε ελεύθερος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις