Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Χανιά: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του Πάρκου των Αγίων Αποστόλων

Χανιά: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του Πάρκου των Αγίων Αποστόλων
Intime News (αρχείο)

Στη βελτίωση της εικόνας που παρουσιάζει η περιοχή του Πάρκου των Αγίων Αποστόλων προχώρησαν μέσα από εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης συνεργεία των Τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Χανίων και της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου.
 
Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν περιελάμβαναν τις διαγραμμίσεις οδών και των θέσεων στάθμευσης της περιοχής, την τοποθέτηση και αντικατάσταση των κάδων απορριμμάτων εξωτερικού χώρου στο Πάρκο και περιμετρικά αυτού, καθώς και το βάψιμο αλλά και την συντήρηση των στάσεων των λεωφορείων.
 
Παράλληλα, τα συνεργεία προχώρησαν στην επισκευή και συντήρηση της παιδικής χαράς και των οργάνων γυμναστικής που υπάρχουν στον χώρο ενώ ταυτόχρονα, επισκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν νέα παγκάκια στο Πάρκο.
 
Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Γιάννης Νικηφοράκης, «το Πάρκο των Αγίων Αποστόλων είναι ένα πνεύμονας πρασίνου για την πόλη μας και θέλουμε οι πολίτες και ιδιαίτερα τα παιδιά να το απολαμβάνουν. Θέλουμε όμως να καλέσουμε και τους ίδιους του πολίτες να σέβονται και να περιποιούνται το χώρο αυτό».
 
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Μιχάλης Τσουπάκης, τόνισε την αναγκαιότητα διατήρησης της καθαριότητας του περιβάλλοντος επισημαίνοντας ότι, «θέλουμε ένα πάρκο όχι μόνο καθαρό αλλά και άμεσα προσβάσιμο και φιλικό προς όλους».
 
Εκτός από τις εργασίες συντήρησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ο καθαρισμός των παραλιών στην περιοχή, όπως επίσης και οι εργασίες κλαδέματος και κοπής δέντρων σε σημεία όπου κρίθηκε αναγκαίο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις