Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Πήδηξε από αυτή τη γέφυρα μετά την τελευταία συζήτηση – Τα νεότερα για την 17χρονη μαθήτρια [pics]

Χανιά: Πήδηξε από αυτή τη γέφυρα μετά την τελευταία συζήτηση – Τα νεότερα για την 17χρονη μαθήτρια [pics]

Στο νοσοκομείο παραμένει η 17χρονη που πήδηξε στο κενό. Οι γιατροί ενημέρωσαν τους στενούς συγγενείς της, για την κατάσταση της υγείας της…

Καλά είναι τα νέα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της ανήλικης κοπέλας που χθες το μεσημέρι έπεσε από τη γέφυρα του Γαλατά στα Χανιά. Σύμφωνα με την Διεθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων Νίκη Μπαρδάτσου που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη “η κοπέλα νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική με κάταγμα στην σπονδυλική στήλη και βρίσκεται εκτός κινδύνου”.

Σύμφωνα με την ίδια, η ανήλικη κοπέλα είναι πολύ πιθανό να μεταφερθεί στο Ηράκλειο προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση σπονδυλοδεσίας, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το πότε.

Υπενθυμίζεται ότι η 16χρονη βρέθηκε στο κενό από τη γέφυρα του Γαλατά το μεσημέρι της Δευτέρας (29/1) με την Αστυνομία να κάνει λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κοπέλα και για καλή της τύχη, έπεσε πάνω σε χόρτα και όχι σε κάποια σκληρή επιφάνεια, γεγονός που στάθηκε σωτήριο για τη ζωή της.

Εικόνες από τη γέφυρα του Γαλατά στα Χανιά

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες λίγα λεπτά πριν, η 17χρονη στεκόταν πάνω στην γέφυρα μαζί με ένα άλλο άτομο και συζητούσαν, όταν ξαφνικά πήδηξε πάνω απο το κάγκελο και έπεσε στα πλαινά της οδού, στο σημείο με τα κλαδιά και τα δέντρα, που φαίνεται στις φωτογραφίες. Τις συνθήκες υπο τις οποίες συνέβη το περιστατικό ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Πηγή: ekriti.gr, flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις