Site icon NewsIT

Χανιά: Σκότωσε σκύλο μπροστά στους γείτονες – Χειροπέδες σε έναν 71χρονο

04.10.2023 | 16:10
Χανιά: Σκότωσε σκύλο μπροστά στους γείτονες – Χειροπέδες σε έναν 71χρονο

Ταλαιπωρία σχεδόν μιάμισης ημέρας έζησαν από εχθές το μεσημέρι μέχρι σήμερα το απόγευμα ένα ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη, επειδή ταξιδεύουν μαζί με τον σκύλο τους! Ο Αχιλλέας και η Μαγδαληνή Παναγιωτίδη, έφτασαν με τραίνο από την Θεσσαλονίκη εχθές το μεσημέρι στις 2:00 στον Σταθμό Λαρίσης, μαζί με τον σκύλο τους τον Θώρ σε ειδικό κουτί μεταφοράς όπως προβλέπει ο νόμος, με τελικό προορισμό του ταξιδιού τους, την Κρήτη. Το πλοίο με το οποίο θα ταξιδέψουν για την μεγαλόνησο αναχωρεί σήμερα το απόγευμα,οπότε χρειάζονταν μια διανυκτέρευση στην Αθήνα. Στάθηκε αδύνατον να βρουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο, ξεκινώντας το ψάξιμο από τον ΣταθμόΛαρίσης καταλήγοντας στην Ομόνοια με τα πόδια,καθώς σε όσα ξενοδοχεία (έξη περίπου) ζήτησαν δωμάτιο αρνήθηκαν να τους φιλοξενήσουν επειδή ίχαν με το σκυλί τους μαζί. Ο νόμος δεν ορίζει ότι απαγορεύονται τα ζώα στα ξενοδοχεία, αλλά αυτό καθορίζεται από την πολιτική της κάθε επιχείρησης. Δεν είχαν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ούτε καν το μετρό "κάποιοι μου έλεγαν ότι για να μπούμε πρέπει να είναι μέσα στο box, κάποιοι ότι δεν επιτρέπεται καθόλου" λέει χαρακτηριστικά ο κος Παναγιωτίδης. Ταλαιπωρημένοι και οι τρεις επέστρεψαν με τον προαστιακό στον Πειραιά, όπου διανυκτέρευσαν σε ένα παγκάκι στο λιμάνι, αφού δεν είχαν άλλο κουράγιο για να ψάξουν για δωμάτιο, μέχρι σήμερα το απόγευμα που θα αναχωρήσουν με το πλοίο για την Κρήτη, Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Στη σύλληψη ενός 71χρονου άνδρα προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά. O ηλικιωμένος κατηγορείται για θανάτωση ζώου, και συγκεκριμένα ενός αδέσποτου σκύλου στην περιοχή Ποτιστήρια. Να σημειωθεί ότι σήμερα, 4 Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο 71χρονος φέρεται να τάισε έναν αδέσποτο σκύλο στα Χανιά με φόλα, το μεσημέρι της Κυριακής, 1η Οκτωβρίου.

Αυτόπτης μάρτυρας κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές.

Αποτέλεσμα ήταν ο δράστης να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ο ηλικιωμένος βρίσκεται αντιμέτωπος με κακούργημα και χθες, Τρίτη (03.10.2023) πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.

Αύριο Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Χανίων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version