Site icon NewsIT

Χανιά: Συνελήφθη 58χρονος μετά από καταγγελία της συζύγου για ενδοοικογενειακή βία και αποκαλύφθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο

03.07.2024 | 11:32
Χανιά: Συνελήφθη 58χρονος μετά από καταγγελία της συζύγου για ενδοοικογενειακή βία και αποκαλύφθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο

Σύλληψη μετά την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν όπλα τόσο στο σπίτι, όσο και στο αυτοκίνητου του άντρα που συνέλαβαν.

Στη σύλληψη ενός 58χρονου προχώρησαν την Τρίτη 2 Ιουλίου του 2024 οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά για όπλα, μετά από καταγγελία της συζύγου του, για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr η 55χρονη τηλεφώνησε στην αστυνομία και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 55χρονη κατήγγειλε στις αρχές ότι δέχτηκε προσβολές και απειλές από τον σύζυγο της. Στη συνέχεια αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι και σε όχημα του 58χρονου.

Εντόπισαν και κατάσχεσαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, κυνηγετικό όπλο, 153 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, βαλλίστρα με πέντε βέλη και εξάρτημα φακού καθώς και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χανίων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version