Site icon NewsIT

Χανιά: Συνεχίζονται τα έργα επέκτασης του αεροδρομίου – ”Η χρηματοδότηση δεν έχει σταματήσει”!

17.05.2016 | 12:48
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στα τέλη του 2016 θα έχουν ολοκληρωθεί στο σύνολο τους οι εργασίες επέκτασης του αεροδρομίου ''Ιωάννης Δασκαλογιάννης'' στα Χανιά...

ενώ μέχρι το τέλος του Ιουνίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το έργο επέκτασης του χώρου επιβατών. Στο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των εργασιών αναφέρθηκε σήμερα από τα Χανιά ο γενικός γραμματέας υποδομών Γιώργος Δέδες ο οποίος συνοδευόμενος από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου επισκέφθηκε το αεροδρόμιο. Ο κ Δέδες ενημερώθηκε από εκπρόσωπο της εργολήπτριας εταιρείας για την πρόοδο και το είδος των εργασιών ενώ στο αεροδρόμιο βρέθηκαν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης και ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

”Η παρουσία μας εδώ υποδηλώνει ότι είμαστε πάνω στο έργο. Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς επιλύομε τα όποια προβλήματα. Η χρηματοδότηση του εργου δεν εχει σταματήσει, οι χρηματοδοτικές ροές έχουν αποκατασταθεί σχεδόν πλήρως, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρχει πλήρης αποκατάσταση” δήλωσε , χαρακτηρίζοντας το αεροδρόμιο Χανίων μοχλό ανάπτυξης για την οικονομία. Παράλληλα ο κ Δέδες αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα για την κατασκευή του Βόρειου Οδικού ‘Αξονα Κρήτης επισημαίνοντας ότι , ”ο ΒΟΑΚ είναι ένα πολύπαθο έργο της Κρήτης και πάνδημο αίτημα της περιφέρειας που χρειάζεται όσο κανένα άλλο έργο”.

 

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version