Site icon NewsIT

Χανιά: Συντριμμένος ο συζυγοκτόνος – Τι έδειξε η νεκροψία στην άτυχη 48χρονη – ΒΙΝΤΕΟ

06.03.2016 | 15:20
Χανιά: Συντριμμένος ο συζυγοκτόνος – Τι έδειξε η νεκροψία στην άτυχη 48χρονη – ΒΙΝΤΕΟ

Το κατώφλι της Ανακρίτριας Χανίων πέρασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ο 60χρονος Χανιώτης που χθες το μεσημέρι σκότωσε με ένα πιστόλι την 48χρονη σύζυγό του και τραυμάτισε τον γιο του στο σπίτι του στον Σταλό Χανίων κατά τη διάρκεια οικογενειακού καβγά.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο,  ο συζυγοκτόνος φαίνεται στο βίντεο του neatv, φανερά καταβεβλημένος και με τα χέρια του, τα οποία και τα δύο ήταν δεμένα με γάζες, να κρύβουν το πρόσωπό του…

Συντετριμμένος ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη στιγμή που ο 60χρονος συνειδητοποίησε τι έχει κάνει είναι συντετριμμένος και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας 25 και 27 χρονών

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες, ενώ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και αυτή για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο γιος

Την ίδια ώρα που ο 21χρονος γιος του συνεχίζει την “μάχη” για να κρατηθεί στην ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο 61χρονος “πρωταγωνιστής” της οικογενειακής τραγωδίας η οποία διαδραματίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Σταλό Χανίων.

Δυστύχημα η τραγωδία;

Σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές όσο η 48χρονη νεκρή σύζυγος, όσο και ο 21χρονος γιός του κατηγορούμενου, πυροβολήθηκαν στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να πυροβολήσει τον αδελφό του με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές.

Η νεκροψία – νεκροτομή στην 48χρονη

Στο μεταξύ πραγματοποιήθηκε σήμερα η νεκροψία νεκροτομή στην σορό της 48χρονης συζύγου του 61χρονου.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Κρήτης κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη, η άτυχη γυναίκα είχε πληγεί απο μια και μόνο σφαίρα, η οποία διαπέρασε το αριστερό της μπράτσο, μπήκε στον θώρακα διαπερνώντας πνεύμονες και καρδιά και στην συνέχεια βγήκε από την δεξιά πλευρά.

Όπως είπε ο Ιατροδικαστής λόγω του πλήγματος στην καρδιά ο θάνατός της επήλθε σε λίγα δευτερόλεπτα.

Με πληροφορίες από cretalive, flashnews, neatv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version