Τοπικά Νέα

Χανιά: Βρήκε κολοκύθα… 42 κιλών! [pics]

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας Χανιώτης, ο οποίος έβγαλε από τον κήπο του μια κολοκύθα βάρους... 42 κιλών! Η κολοκύθα - τέρας φύτρωσε στο Αρώνι Ακρωτηρίου, και αν μη τι άλλο ο κάτοχός της θα έχει να το διηγείται!

Ο Βασίλης Σταμπολάκης δήλωσε στο zarpanews.gr, πως η γλυκοκολοκύθα προέρχεται από τον κήπο του πατέρα του που έχει στο Αρώνι, μαζί με άλλα λαχανικά και ζαρζαβατικά για προσωπική χρήση από την οικογένεια.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, ο κήπος παρ ότι πολύ αποδοτικός, δεν έχει ξαναδώσει κάτι παρόμοιο.

Για την ιστορία, η μισή κολοκύθα έχει ήδη καταναλωθεί σε… συνταγές της μητέρας του Βασίλη, τηγανητή και κολοκυθοκεφτέδες.

kolokitha

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα