Site icon NewsIT

Χανιά: Ζωντανός ο αλεξιπτωτιστής που έπεσε σε γκρεμό – Η ευχάριστη ανατροπή στην έρευνα!

07.05.2016 | 15:44
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το θρίλερ ξεκίνησε το πρωί, όταν φίλος του, τηλεφώνησε στις αρχές και είπε πως ο αλεξιπτωτιστής σκοτώθηκε...

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η επιχείρηση εντοπισμού του Ολλανδού τουρίστα ο οποίος έπεσε σε γκρεμώδη περιοχή ενώ έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς στο Βαρύπετρο Χανίων. Φίλος του, σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε τις αρχές και ανέφερε ότι ο νεαρός σκοτώθηκε μετά την πτώση, ενώ ταύτοχρονα έδωσε συντεταγμένες προκειμένου να καταφέρουν οι πυροσβέστες να προσεγγίσουν το σημείο. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του Ολλανδού με τη συνδρομή της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι όμως έγινε η ευχάριστη ανατροπή καθώς τελικά ο άντρας ανασύρθηκε ζωντανός και παρελήφθη από διασώστες του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ολλανδός είναι σοβαρά τραυματισμένος και οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του, ώστε να διαφύγει τον κίνδυνο.

Προφανώς ο φίλος του, βλέποντάς τον αναίσθητο και σοκαρισμένος από το ατύχημα, ενημέρωσε ότι ο Ολλανδός σκοτώθηκε όμως οι διασώστες διαπίστωσαν το αντίθετο και εσπευσμένα τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Πηγή: flashnews.gr, zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version