Πέμπτη, 8 Αυγ.
29oC Αθήνα

Χαροπαλεύει 48χρονος από τσίμπημα αράχνης στην Ηλεία: Είναι διασωληνωμένος στην Εντατική

Χαροπαλεύει 48χρονος από τσίμπημα αράχνης στην Ηλεία: Είναι διασωληνωμένος στην Εντατική
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την πιο μεγάλη μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 48χρονος άνδρας που έκανε τις διακοπές του στην Ηλεία και όπως όλα δείχνουν, αυτή τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του έχει προκαλέσει το τσίμπημα μιας αράχνης!

Σύμφωνα με το patrisnews, ο 38χρονος πήγε το απόγευμα της Τρίτης στο νοσκομομείο με αφόρητους πόνους στο πόδι, χωρίς ωστόσο να έχει καταλάβει ο ίδιος ότι τον τσίμπησε κάτι. Στο νοσοκομείο τον έστειλε ιδιώτης ορθοπεδικός, τον οποίο επισκέφθηκε ο 48χρονος γιατί πίστευε ότι οι πόνοι είχαν άλλη αιτία…

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έπεσαν πάνω στον 48χρονο δίνοντας του τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα του έκαναν εισαγωγή. Το μεσημέρι της Τετάρτης (7/8/24) ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με συμπτώματα που παραπέμπουν σε δηλητηριώδες τσίμπημα.

Ο 48χρονος διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή -αλλά σταθερή κατάσταση στο «Ανδρέας Παπανδρέου» με το ιατρικό προσωπικό να παίρνει και τις κατάλληλες οδηγίες από το Κέντρο δηλητηριάσεων για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Σύμφωνα με το PatrisNews, ο 48χρονος άνδρας που πήγε στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα ψηλά στο μηρό, χωρίς ωστόσο να δει ή να καταλάβει τι του το προκάλεσε. Μέχρι τώρα, τα στοιχεία «δείχνουν» τσίμπημα αράχνης…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις