Site icon NewsIT

Χρυσοβολάντης Αλεξόπουλος: “Οι ναζί σκότωσαν τον παππού μου – Έχω και αριστερούς φίλους”

17.03.2014 | 11:11
Ο βουλευτής και τα...άλευρα! ΦΩΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ο βουλευτής και τα...άλευρα! ΦΩΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Θύελλα προκάλεσε η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου. Η Χρυσή Αυγή τον καλεί να παραδώσει την έδρα και τον χαρακτηρίζει προδότη και απατεώνα. Ο ίδιος πάντως δηλώνει πως δεν είναι νεοναζί. "Οι ναζί σκότωσαν τον παππού μου" είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα “Ελευθερία” στις 19 Ιουνίου 2012 είχε πει πολλά και ενδιαφέροντα.

“Οι ναζί σκότωσαν τον παπού μου…”

“Στη Χρυσή Αυγή εντάχθηκα το 1996 και κατάγομαι από κεντρώα οικογένεια. Όσο για τα περί “ναζισμού”, αυτά δεν έχουν καμία σχέση με μένα και την οικογένειά μου.

Ο παππούς μου, Ελευθέριος Αλεξόπουλος, συνελήφθη σε ηλικία 33 χρόνων έπειτα από ενέδρα, το 1944 στη Γιάννουλη γιατί μετέφερε εφόδια και τρόφιμα στους αντάρτες. Οι Γερμανοί προς παραδειγματισμό τον κρέμασαν στην πλατεία του χωριού, αφήνοντας το πτώμα του να αιωρείται για έξι ημέρες.

Όσο για τους φίλους μου, αυτούς δεν τους κρίνω από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, αλλά από τον χαρακτήρα τους και τη συμπεριφορά τους και για μένα αυτά είναι που μετράνε. Και βέβαια έχω αριστερούς φίλους και όπως καταλαβαίνεις πέφτει και άγριο δούλεμα εκατέρωθεν. Αλίμονο αν έβαζα ταμπέλα στους ανθρώπους” δήλωνε ο ανεξάρτητος πια βουλευτής.

Ο βουλευτής και τα….άλευρα

Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος δηλώνει σκληρά εργαζόμενος. Οπως χαρακτηριστικά είχε πει “δουλεύω από πολύ μικρός όταν ξεκίνησα βοηθώντας τον πατέρα μου στο κατάστημα με άλευρα και ζωοτροφές. Η δουλειά εδώ είναι πράγματι σκληρή γιατί εκτός από το φόρτωμα και το ξεφόρτωμα έχει και μεγάλο τρέξιμο στα χωριά, αλλά και στα σπίτια της πόλης για τη διανομή των προϊόντων. Έχει δηλαδή και πολλά δρομολόγια.

Η Αθήνα δεν σου κρύβω ότι με τρομάζει λίγο καθώς η ζωή μου αλλάζει και θα είμαι μακριά από τους φίλους μου, τους ανθρώπους της γειτονιάς, αλλά και από το αγαπημένο μου χόμπι που είναι το ψάρεμα. Βέβαια η δουλειά δεν είναι ντροπή και είμαι περήφανος που στη ζωή μου κουβάλησα και κουβαλώ τσουβάλια και όταν έρχομαι από την Αθήνα θα βγάζω το κουστούμι και θα ξαναφοράω τα αλευρωμένα ρούχα βοηθώντας τον πατέρα μου”.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλία: Μαίνεται ο ”εμφύλιος” στη Χρυσή Αυγή λόγω Αλεξόπουλου – Τώρα τον χαρακτηρίζουν απατεώνα (Βίντεο)! 

Κασιδιάρης για την αποχώρηση του Χ. Αλεξόπουλου: Είναι πολλά τα λεφτα… ΒΙΝΤΕΟ

Προδότη χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή τον βουλευτή που ανεξαρτητοποιήθηκε

Τα ”βρόντηξε” και ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χ. Αλεξόπουλος

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version