Κυριακή, 18 Αυγ.
35oC Αθήνα

Ζαγορά Πηλίου: Με εγκεφαλικό οίδημα το 8χρονο κορίτσι που έπεσε από μπαλκόνι σπιτιού πάνω στο παιχνίδι

Ζαγορά Πηλίου: Με εγκεφαλικό οίδημα το 8χρονο κορίτσι που έπεσε από μπαλκόνι σπιτιού πάνω στο παιχνίδι

Αγωνία για το 8χρονο κορίτσι που έχασε την ισορροπία του και έπεσε από μπαλκόνι στην Ζαγορά Πηλίου. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η ανήλικη είχε εγκεφαλικό οίδημα και έδωσαν εντολή να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Το 8χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε από τη Ζαγορά Πηλίου, αρχικά στο νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια, στο νοσοκομείο της Λάρισας. Το ατύχημα και η πτώση της ανήλικης από μπαλκόνι σπιτιού, συντάραξε τους αυτόπτες μάρτυρες, με τους γονείς της να τρέχουν για να σώσουν τη ζωή του παιδιού τους. Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του παιδιού, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται σταθερή. 

Το ατύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (17-08-2024), όταν το 8χρονο κορίτσι ευρισκόμενο στο σπίτι του στη Ζαγορά στο Πήλιο και παίζοντας στο μπαλκόνι, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στην αυλή.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και από εκεί στο Νοσοκομείο Βόλου, με τραύμα στο κεφάλι. Οι γιατροί στο Αχιλλοπούλειο διαπίστωσαν αιμάτωμα στο αυτί, ενώ μετά τις εξετάσεις στις οποίες υπέβαλλαν την μικρή, εντοπίστηκε εγκεφαλικό οίδημα.

Οι γιατροί αποφάσισαν η 8χρονη να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για τη συνέχιση της νοσηλείας της.

Στο πλευρό της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς και ορισμένοι από τους στενούς συγγενείς της, που περιμένουν μια ευχάριστη είδηση, από τα χείλη των γιατρών.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις