Site icon NewsIT

Ζάκυνθος: Προσαγωγή δύο ανδρών για τον θανάσιμο πυροβολισμό σκύλου

20.11.2023 | 22:05
Ζάκυνθος: Προσαγωγή δύο ανδρών για τον θανάσιμο πυροβολισμό σκύλου

Ταλαιπωρία σχεδόν μιάμισης ημέρας έζησαν από εχθές το μεσημέρι μέχρι σήμερα το απόγευμα ένα ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη, επειδή ταξιδεύουν μαζί με τον σκύλο τους! Ο Αχιλλέας και η Μαγδαληνή Παναγιωτίδη, έφτασαν με τραίνο από την Θεσσαλονίκη εχθές το μεσημέρι στις 2:00 στον Σταθμό Λαρίσης, μαζί με τον σκύλο τους τον Θώρ σε ειδικό κουτί μεταφοράς όπως προβλέπει ο νόμος, με τελικό προορισμό του ταξιδιού τους, την Κρήτη. Το πλοίο με το οποίο θα ταξιδέψουν για την μεγαλόνησο αναχωρεί σήμερα το απόγευμα,οπότε χρειάζονταν μια διανυκτέρευση στην Αθήνα. Στάθηκε αδύνατον να βρουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο, ξεκινώντας το ψάξιμο από τον ΣταθμόΛαρίσης καταλήγοντας στην Ομόνοια με τα πόδια,καθώς σε όσα ξενοδοχεία (έξη περίπου) ζήτησαν δωμάτιο αρνήθηκαν να τους φιλοξενήσουν επειδή ίχαν με το σκυλί τους μαζί. Ο νόμος δεν ορίζει ότι απαγορεύονται τα ζώα στα ξενοδοχεία, αλλά αυτό καθορίζεται από την πολιτική της κάθε επιχείρησης. Δεν είχαν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ούτε καν το μετρό "κάποιοι μου έλεγαν ότι για να μπούμε πρέπει να είναι μέσα στο box, κάποιοι ότι δεν επιτρέπεται καθόλου" λέει χαρακτηριστικά ο κος Παναγιωτίδης. Ταλαιπωρημένοι και οι τρεις επέστρεψαν με τον προαστιακό στον Πειραιά, όπου διανυκτέρευσαν σε ένα παγκάκι στο λιμάνι, αφού δεν είχαν άλλο κουράγιο για να ψάξουν για δωμάτιο, μέχρι σήμερα το απόγευμα που θα αναχωρήσουν με το πλοίο για την Κρήτη, Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Δύο άνδρες από τη Ζάκυνθο έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται ως ύποπτοι για τον πυροβολισμό και τον θάνατο σκύλου σε αυλή στο Μουζάκι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ζακύνθου, ο σκύλος πυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο, στην αυλή του σπιτιού.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το απόγευμα οι ένοικοι του σπιτιού άκουσαν έναν πυροβολισμό και όταν βγήκαν στην αυλή αντίκρυσαν το σκυλί τους νεκρό.

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για να γίνει νεκροτομή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου κατέθεσε η ιδιοκτήτρια του σκύλου, καθώς και γείτονες της περιοχής, για να βοηθήσουν στον εντοπισμό του δράστη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version