Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Στον ανακριτή οι δύο 26χρονοι Έλληνες που σακάτεψαν στο ξύλο δύο τουρίστες σε μπαρ στο Αργάσι

Ζάκυνθος: Στον ανακριτή οι δύο 26χρονοι Έλληνες που σακάτεψαν στο ξύλο δύο τουρίστες σε μπαρ στο Αργάσι
ΦΩΤΟ istock

Οι δύο τουρίστες μεταφέρθηκαν από το μπαρ, τραυματισμένοι σε νοσοκομείο. Η Ζάκυνθος βλέπει να αυξάνονται τα επεισόδια, με τους αστυνομικούς στο νησί να δέχονται κλήσεις καθημερινά.

Η Ζάκυνθος ξανά στο επίκεντρο, για ένα νέο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε σε μπαρ της περιοχής Αργάσι, με δύο τουρίστες να δέχονται επίθεση και να μεταφέρονται τραυματισμένοι σε νοσοκομείο. Οι λόγοι που πυροδότησαν το επεισόδιο βρίσκονται υπό διερεύνηση. Δύο 26χρονοι Έλληνες συνελήφθησαν και πλέον αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή, κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό και τον τραυματισμό τόσο του 30χρονου όσο και του 43χρονου τουρίστα.

Η συμπλοκή μέσα στο μπαρ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Ιουλίου του 2024. Λίγες μέρες, μετά από ακόμα ένα θερμό επεισόδιο σε δρόμο του νησιού, όταν Αθηναίοι έστησαν ενέδρα και επιτέθηκαν σε υπαλλήλους καταστήματος, επειδή οι τελευταίοι τους είχαν διώξει ενώ διασκέδαζαν μέσα σε αυτό.

Στο νέο επεισόδιο δράστες και θύματα διασκέδαζαν αρχικά σε διπλανά τραπέζια. Κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν, με τους δύο 26χρονους να κατηγορούνται ότι άρχισαν να κλωτσούν, να ρίχνουν γροθιές και να χτυπούν με αιχμηρό αντικείμενο τους δύο τουρίστες.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι δυο νεαροί δράστες συνελήφθησαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Η έρευνα για το επεισόδιο συνεχίζεται, ενώ φως αναμένεται να ρίξουν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, που έχουν καταγράψει το επεισόδιο, από την αρχή μέχρι το τέλος του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις