Site icon NewsIT

O Κουέντιν Ταραντίνο θέλει να κάνει θέατρο

27.08.2024 | 14:28
O Κουέντιν Ταραντίνο θέλει να κάνει θέατρο

epa10658906 Quentin Tarantino onstage before presenting the Grand Prix Award during the Closing Ceremony of the 76th annual Cannes Film Festival, in Cannes, France, 27 May 2023. EPA/SEBASTIEN NOGIER

Με το στόμα ανοιχτό άφησε τους θαυμαστές του ο Κουέντιν Ταραντίνο, όταν αποκάλυψε πως θέλει να ανεβάσει ένα έργο αυτή τη φορά στο θέατρο.

Ο πασίγνωστος σκηνοθέτης και σεναριογράφος του κινηματογράφου, με τις αμέτρητες επιτυχίες στη μεγάλη οθόνη, παραδέχθηκε στο podcast «Club Random» πως έχει ξεκινήσει ήδη να γράφει ένα σενάριο για να ανέβει στο θέατρο. Σε κανενός το μυαλό δεν πέρασε πως ο Κουέντιν Ταραντίνο θα κάνει «στροφή» στην καριέρα του από τη μεγάλη οθόνη στο «σανίδι».

Στην ίδια δήλωση άφησε να εννοηθεί πως θα ήθελε το έργο του να είναι κωμωδία.

«Αυτή την περίοδο απασχολούμαι περισσότερο με την προοπτική συγγραφής ενός κωμικού έργου για το θέατρο», είπε.

Στην ερώτηση του οικοδεσπότη «γιατί όχι ταινία;» απάντησε:

«Aν το θεατρικό έργο έχει επιτυχία, τότε πιθανότατα να το κάνω και ταινία» και συνέχισε:

«Το δέλεαρ για τον σκηνοθέτη είναι ότι σε ένα κωμικό έργο, το κοινό είναι ένας από τους χαρακτήρες…και όταν αυτό πετύχει είναι μια διασκεδαστική εμπειρία…που είναι δύσκολο να αποτυπωθεί στον κινηματογράφο».

Ο Κουέντιν Ταραντίνο μέσα στο 2024 ετοιμαζόταν να γυρίσει την ταινία «The Movie Critic», με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν έγινε ποτέ αφού αποφασίστηκε εν τέλει να γυριστεί κάποια άλλη παραγωγή.

«Ο Ταραντίνο ξαναέγραψε το σενάριο του “Movie Critic”, έκανε ένα νέο προσχέδιο και μετά, πολύ απλά, άλλαξε γνώμη», είχε γράψει τότε το World of Reel.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version