Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στη Ρεν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιόχανσον!

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιακούμπ Γιόχανσον φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Ρεν για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ligue 1 της Γαλλίας, μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ. Ο Σουηδός είχε αρνηθεί πρόταση ανανέωσης της Ένωσης.

Σημαντική μετεγγραφή για τον Γιακούμπ Γιόχανσον, αφού παρά τη ρήξη χιαστών που τον άφησε εκτός αγώνων για έξι μήνες, κατάφερε να βρει ένα νέσο συμβόλαιο στη Γαλλία και μάλιστα στη Ρεν, που θα συμμετέχει τη νέα σεζόν στο Europa League.

Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός μέσος, είχε αρνηθεί αρκετές φορές, προτάσεις ανανέωσεις από την ΑΕΚ, θεωρώντας ότι έχει έρθει η ώρα για το… βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Η άποψή του δεν άλλαξε ούτε από το σοβαρό τραυματισμό του σε αγώνα της Εθνικής Ομάδας, που θα του στερήσει και τη συμμετοχή στο Μουντιάλ, και έτσι αποχώρησε από τα Σπάτα.

Σύμφωνα με την έγκυρη “L’Equipe” λοιπόν, ο Γιόχανσον κατάφερε να βρει το συμβόλαιο που αναζητούσε και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική Ρεν, η οποία και τερμάτισε πέρυσι στην 5η θέση της Ligue 1, κερδίζοντας και ένα “εισιτήριο” για το Europa League.

Το δημοσίευμα για Γιόχανσον

https://twitter.com/lequipe/status/1003572081093640192

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις