Χωρίς κατηγορία

Αγιορείτικη αλιάδα “παντρεμένη” με καρύδια

Η σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, είναι ένα συνοδευτικό πιάτο που μοιάζει με πουρέ. Οι παραλλαγές της είναι άπειρες αντικατοπτρίζοντας την ποικιλία των γεύσεων της ελληνικής κουζίνας. Αυτή η αγιορείτικη εκδοχή της σκορδαλιάς είναι αναμφίβολα από τις πιο γευστικές και λιγότερο αναμενόμενες.

Στην αγιορείτικη σκορδαλιά το «πάντρεμα» ανάμεσα στο σπανάκι και τα καρύδια δίνουν ένα υψηλής γαστριμαργικής αξίας αποτέλεσμα στην κατά τα άλλα ταπεινή και ενίοτε παρεξηγημένη σκορδαλιά.

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Η τελευταία φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε την Ελλάδα: Το μήνυμα για τους μετανάστες και το «Πιστεύω» που είπε στα ελληνικά
Ήταν Δεκέμβριος του 2021 όταν ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποίησε τη δεύτερη και εν τέλει την τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα. Τότε...
Ο Πάπας Φραγκίσκος στην Ελλάδα