Κατσικάκι με μαρουβά και τυροζούλι στη γάστρα: Ένα πιάτο το όποιο από τον τίτλο καταλαβαινεις ότι πρόκειται για ένα Κρητικό μαμαδίστικο θαύμα!
Το κατσικίσιο τυροζούλι είναι ένα εξαιρετικό ημίσκληρο λευκό τυρί, με γεμάτη γεύση και μόλις 16% λιπαρά είναι ιδανικό και για ελαφριά διατροφή. Ο δε μαρουβάς είναι ένα παραδοσιακό κρασί, που παράγεται στη δυτική Κρήτη. «Μαρουβάς» σημαίνει «παλαιωμένος». Μάλιστα, η παραδοσιακή διαδικασία στην Κρήτη θέλει α θάβουνε ένα βαρέλι με μαρουβά μέσα στο χώμα όταν γεννιέται ένα παιδί, και να το ανοίγουνε στο γάμο του.
Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr