Χωρίς κατηγορία

Δάφνη: Επίθεση αγνώστων σε τράπεζα

Επίθεση σε τράπεζα πραγματοποίησαν άγνωστοι αργά το βράδυ της Κυριακής (03.11.2019).

Συγκεκριμένα, στις 2:30, οι δράστες, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, προκάλεσαν ζημιές με βαριοπούλες στην πρόσοψη του υποκαταστήματος, καθώς και σε μηχάνημα ΑΤΜ, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Διεξάγονται αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Νωρίτερα επίθεση με πέτρες κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια εξαπέλυσαν άγνωστοι. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η επίθεση έγινε στην οδό Ζαΐμη στα Εξάρχεια, και η ομάδα των αγνώστων βγήκε από κατάληψη κτιρίου που υπάρχει στην περιοχή.

Άρχισαν να πετούν πέτρες και αντικείμενα, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί ελαφρά. Για το περιστατικό έγιναν δύο προσαγωγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την 35χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία - «Τον χτυπούσαν ανελέητα μέχρι να πεθάνει»
Ο εισαγγελέας πρότεινε να κατηγορηθεί ως φυσική αυτουργός του εγκλήματος η 35χρονη γυναίκα, η οποία είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους σε αντίθεσή με τον σύζυγό της που είχε κριθεί προφυλακιστέος
O 64χρονος Νίκος Μαστραντώνης που έχασε τη ζωή του στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας 6