Πολιτική

Εκλογές ΝΔ – Σαμαράς: Να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας

Στην Κηφισιά ψήφισε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής, ο πρώην πρωθυπουργός έριξε στην κάλπη την ψήφο του για τον επόμενο πρόεδρο του κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς, σε αντίθεση με τον Κώστα Καραμανλή που πήγε κι έφυγε… αμίλητος, έκανε μια σύντομη δήλωση για την επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας μετά τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών που γίνονται σήμερα Κυριακή (10.01.2016).

«Η παράταξη μας πάλεψε δικαιώθηκε κράτησε. Από αύριο πρέπει να πάρει όλη την Ελλάδα στα χέρια της”, είπε και στη συνέχεια αποχώρησε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φάμελλος: «Ο ανασχηματισμός και οι πιθανές παροχές δεν μπορούν να αλλάξουν τον κατήφορο της κυβέρνησης»
Κάνοντας έναν απολογισμό για την πρόταση δυσπιστίας της προηγούμενης βδομάδας, σημείωσε ως «επιτυχία» ότι κατάφεραν «να συνεννοηθούν με δημοκρατικό τρόπο τέσσερα κόμματα»
Σωκράτης Φάμελλος
Όλα όσα έγιναν στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα μέσα από τον φωτογραφικό φακό
Οι συγκινητικές στιγμές από την ορκωμοσία του ΠτΔ, η στιγμή που κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και η τελετή παράδοσης - παραλαβής από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα, στην Ολομέλεια της Βουλής