Την εξαφάνιση του Αμίρ Νασάρ, 14 ετών, ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» σήμερα (08.04.2025). Το αγόρι, αιγυπτιακής καταγωγής, χάθηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αθήνα.
Η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση του 14χρονου Αμίρ Νασάρ αναφέρει ότι τα ίχνη του παιδιού χάθηκαν στις 8 Απριλίου, στις 7 το πρωί, από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αθήνα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν εισαγγελικής εντολής.
Ο Αμίρ (ον.) Νασάρ (επ.) έχει ύψος 1,55 μ., ζυγίζει 48 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.
Φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρο καπέλο.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει «ζωντανή» ενημέρωση για την εξαφάνιση.