Χωρίς κατηγορία

Ένα από τα πιο όμορφα ρολόγια Grand Seiko που είδαμε φέτος

Το 1881 ο Kintaro Hattori ίδρυσε την εταιρεία που αργότερα έγινε γνωστή ως Seiko, στο τιμόνι της οποίας ήταν μέχρι τον θάνατο του σε ηλικία 73 ετών το 1934. Φέτος η εταιρεία κλείνει 140 χρόνια και για να γιορτάσει το γεγονός κυκλοφόρησε μια σειρά από μοντέλα Seiko, αλλά και Grand Seiko, τα περισσότερα από τα οποία σας έχουμε ήδη παρουσιάσει.

Πριν λίγο καιρό προστέθηκε ακόμα ένα μοντέλο στην συλλογή Grand Seiko Heritage, το οποίο ονομάζεται SLGH007 Hi-Beat “Tree Rings” και διαθέτει ένα ανάγλυφο καντράν που παίρνει έμπνευση από τους δακτύλιος που σχηματίζονται στον κορμό των κέδρων στην ιαπωνική πόλη Shizukuishi, όπου βρίσκεται και το Grand Seiko Studio Shizukuishi.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την 35χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία - «Τον χτυπούσαν ανελέητα μέχρι να πεθάνει»
Ο εισαγγελέας πρότεινε να κατηγορηθεί ως φυσική αυτουργός του εγκλήματος η 35χρονη γυναίκα, η οποία είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους σε αντίθεσή με τον σύζυγό της που είχε κριθεί προφυλακιστέος
O 64χρονος Νίκος Μαστραντώνης που έχασε τη ζωή του στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας 5