Χωρίς κατηγορία

Έρευνα στο ΓΕΣ για «περίεργο» βίντεο που φέρεται να δείχνει Αλβανούς να δίνουν στρατιωτικά παραγγέλματα σε Έλληνες

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπό τον τίτλο «Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες» κινητοποίησε τους επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ).

Στο βίντεο – που αναπαράγεται και από αρκετά sites – αποτυπώνονται δύο νεαροί, ο ένας φορά στολή παραλλαγής και ο δεύτερος είναι ντυμένος στα μαύρα. Και οι δύο φορούν στο κεφάλι τους μπερέ και μιλούν στην κάμερα άπταιστα αλβανικά.

Στη συνέχεια ο ένας εκ των δύο στρέφεται προς μία ομάδα ατόμων δίνοντας το παράγγελμα: «Επιλαρχία, προσοχή. Σημειωτόν, εμπρός μαρς», ενώ βάζει την ίδια ομάδα να φωνάξει μία λέξη.

Δείτε λεπτομέρειες, καθώς και το επίμαχο βίντεο στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την 35χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία - «Τον χτυπούσαν ανελέητα μέχρι να πεθάνει»
Ο εισαγγελέας πρότεινε να κατηγορηθεί ως φυσική αυτουργός του εγκλήματος η 35χρονη γυναίκα, η οποία είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους σε αντίθεσή με τον σύζυγό της που είχε κριθεί προφυλακιστέος
O 64χρονος Νίκος Μαστραντώνης που έχασε τη ζωή του στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας 6