Τρίτη, 26 Νοε.
10oC Αθήνα

Έτσι απογείωνε τις αγκινάρες ο μοναχός Επιφάνιος

Έτσι απογείωνε τις αγκινάρες ο μοναχός Επιφάνιος

Αγιορείτικες αγκινάρες αυγολέμονο, η αυθεντική συνταγή που αγαπούσε ο μοναχός Επιφάνιος, μια από ασκητικές μορφές του Αγίου Όρους που κατέκτησε το σεβασμό διάσημων σεφ.

Συχνά τον αποκαλούσαν και «Αρχιμάγειρα» του Αγίου Όρους, καθώς ανέδειξε την αγιορείτικη κουζίνα, μέσα από τις συνταγές του, αλλά και το βιβλίο του «Μαγειρική του Αγίου Ορους», το οποίο εκδόθηκε αρχικά το 2008, επανατυπώθηκε έκτοτε πολλές φορές και μεταφράστηκε σε διάφορες γλώσσες. Αγκινάρες αυγολέμονο: Δοκιμάστε ένα από τα πιο απλά, αλλά πιο νόστιμα πιάτα της αγιορείτικη κουζίνας από τον Μοναχό Επιφάνιο και σίγουρα θα επανεκτιμήσετε τη γευστική απόλαυση που προσφέρει ένα απλό λαδερό πιάτο!

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις