Τετάρτη, 3 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Η πίκρα μου… χαρά σου! Νέβιλ και Κάραχερ είδαν μαζί το ντέρμπι

Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Η πίκρα μου… χαρά σου! Νέβιλ και Κάραχερ είδαν μαζί το ντέρμπι

Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Κάραχερ παρακολούθησαν από τα δημοσιογραφικά του «Ολντ Τράφορντ» το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (1-1) και πανηγύρισαν με το δικό τους τρόπο τα γκολ των ομάδων που υπηρέτησαν.

Ήταν αντίπαλοι στα μεγάλα ντέρμπι της Premier Legaue, παίζοντας ο ένας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο άλλος στην Λίβερπουλ. Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Κάραχερ συνυπάρχουν πλέον στα πλατό του «Sky Sports» και βοήθησαν στο σχολιασμό του χτεσινού (20.10.2019) στο «Ολντ Τράφορντ».

Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Αήττητοι με “χρυσή” αλλαγή τον Λαλάνα οι “κόκκινοι”! – video

Οι δύο παλαίμαχοι αμυντικοί δεν δίστασαν να πανηγυρίσουν τα γκολ των ομάδων που υπηρέτησαν, έστω κι αν προσπάθησαν αυτό να μην… περάσει στους δέκτες.

Ο Γκάρι Νέβιλ έδειξε να συγκρατείται, σφίγγοντας τις γροθιές και λέγοντας το… σχετικό «yes», την ώρα που ο Τζέιμι Κάραχερ έδειχνε στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε η φάση του γκολ. Να θυμίσουμε ότι η Λίβερπουλ ζήτησε φάουλ στην αρχή της φάσης, με το VAR να μην το εγκρίνει.

Το γκολ του Λαλάνα όμως έκανε χαρούμενο τον Κάραχερ που απλά έκανε κάποιους μορφασμούς προς την κάμερα. Την ίδια στιγμή, ο Νέβιλ είχε σκύψει το κεφάλι του και φαινόταν πικραμένος.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις