Πέμπτη, 14 Νοε.
16oC Αθήνα

Κρέας: Κίνδυνος για βακτήρια κατά την απόψυξη – Τι να προσέχετε! [vid]

Κρέας: Κίνδυνος για βακτήρια κατά την απόψυξη – Τι να προσέχετε! [vid]

Πολλές φορές, όταν θέλετε να μαγειρέψετε κρέας, συνειδητοποιείτε πολύ αργά ότι το έχετε ξεχάσει στην κατάψυξη και, ως εκ τούτου, μέχρι να ξεπαγώσει θα περάσουν τόσες ώρες, ώστε αλλάζετε γνώμη και μαγειρεύετε κάτι άλλο.

Υπάρχει ένας πολύ απλός και ασφαλής τρόπος για να ξεπαγώσετε ένα κομμάτι κρέας, χωρίς να προκύψει πρόβλημα από πιθανή ανάπτυξη βακτηρίων.

Η μέθοδος που θα δείτε είναι εγκεκριμένη από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε