Site icon NewsIT

Κύπρος: Τέλος ο Τιμούρ Κετσπάγια από την Εθνική

13.09.2024 | 13:01
Κύπρος: Τέλος ο Τιμούρ Κετσπάγια από την Εθνική

UEFA NATIONS LEAGUE 2022 / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Τα άσχημα αποτελέσματα στο Nations League και η “βαριά” ήττα από το Κόσσοβο, οδήγησαν στο πρόωρο τέλος της συνεργασίας της εθνικής Κύπρου με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο πρόεδρος της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γιώργος Κούμας, αποκάλυψε τη λύση του συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια, με την εθνική Κύπρου να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου ομοσπονδιακού προπονητή.

Η δήλωση για Κετσπάγια

«Κατά τη διάρκεια συνομιλίας που είχα με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, κ. Τιμούρ Κετσπάγια, ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με την εικόνα που παρουσίασε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους τελευταίους δύο αγώνες, αλλά και νωρίτερα.

Ο κ. Κετσπάγια έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Ομοσπονδίας, προκειμένου να ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις για τη βελτίωση της αγωνιστικής απόδοσης και του κλίματος στην Εθνική μας ομάδα. Ο ίδιος υπέδειξε ότι ενδεχομένως αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι μια δραστική αλλαγή.

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την Εθνική μας ομάδα, ο κ. Τιμούρ Κετσπάγια θα επιδείκνυε επαγγελματισμό, σοβαρότητα και την αποδεδειγμένη του αγάπη για την Εθνική Ομάδα και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Η στάση του τον τιμά, αλλά για όσους τον γνωρίζουν, δεν αποτελεί έκπληξη. Δυστυχώς, ούτε ο κ. Κετσπάγια ούτε η Ομοσπονδία καταφέραμε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα από αυτή τη συνεργασία.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Τιμούρ Κετσπάγια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο». 

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version