Ανήμερα του Σωτήρος μαγειρεύουμε μπαρμπούνια μαρινάτα. Μια καταπληκτική συνταγή από το best seller βιβλίο μαγερικής του Αγίου Όρους!
Μπαρμπούνια μαρινάτα από τον συχνά αποκαλουμενο και «Αρχιμάγειρα» του Αγίου Όρους, Μοναχό Επιφάνιο τον Μυλοποταμινό, ο οποίος έχει αναδείξει την αγιορείτικη κουζίνα, όσο κανένας άλλος.
Μάλιστα, το βιβλίο του «Μαγειρική του Αγίου Ορους», το οποίο εκδόθηκε αρχικά το 2008, έχει επανατυπωθεί πολλές φορές και έχει μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσε, ενώ διάσημοι Σεφ, όπως ο Jamie Oliver δηλώνουν φαν των μαγερικών του δεξιοτήτων.
Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr