Αθλητικά

Ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε τον τελικό του μήκους με άλμα στα 7.92μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Στα ρηχά έμεινε και πάλι ο Μίλτος Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν έχει καταφέρει να κάνει κάποια μεγάλη επίδοση μέσα στο 2025 και δεν μπόρεσε να πηδήξει μακριά ούτε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε, φυσικά, τον τίτλο στον τελικό του μήκους, αλλά όχι με μεγάλο άλμα. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής και χρυσός Ολυμπιονίκης του 2020 και του 2024 έμεινε στα ρηχά, έχοντας ως καλύτερη επίδοση τα 7.92 μέτρα στην έκτη προσπάθεια.

Δεύτερος βρήκε ο Αντώνης Στυλιανίδης με 7.41 μέτρα και τρίτος ο Αλέξης Αργυρόπουλος με 7.31 μέτρα, που είναι και η καλύτερη φετινή του επίδοση.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε για έβδομη σερί χρονιά τον τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και πλέον καλείται να ανεβάσει στροφές ενόψει των μεγάλων αγώνων που ακολουθούν.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα