Χωρίς κατηγορία

«Ο Μπελχαντά μπορεί να συνεχίσει στoν Ολυμπιακό»

Το όνομα του Γιουνές Μπελχαντά επανήλθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το RMC, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την ομάδα του Πειραιά.

Ο Μπελχαντά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι, βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με την Μονπελιέ, ωστόσο ο 31χρονος άσος δεν θα επιστρέψει τελικά στη Γαλλία, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό. Ο Μπελχαντά παραμένει ελεύθερος κι έτσι το όνομα του συνδέθηκε και πάλι από τον Ολυμπιακό.

«Ο Μπελχαντά μιλάει με τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Γαλατάσαραϊ, βρισκόταν πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Μονπελιέ. Οι διαπραγματεύσεις όμως ναυάγησαν και ίσως τελικά να πάει στην Ελλάδα», ανέφερε το RMC στο ρεπορτάζ του.

Ο Μπελχαντά πέρσι πραγματοποίησε 28 συμμετοχές με τη Γαλατάσαραϊ και είχε 8 γκολ και 3 ασίστ σε 1.823 λεπτά συμμετοχές.

https://www.youtube.com/watch?v=CNeFJQqLEYU&feature=emb_title

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την 35χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία - «Τον χτυπούσαν ανελέητα μέχρι να πεθάνει»
Ο εισαγγελέας πρότεινε να κατηγορηθεί ως φυσική αυτουργός του εγκλήματος η 35χρονη γυναίκα, η οποία είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους σε αντίθεσή με τον σύζυγό της που είχε κριθεί προφυλακιστέος
O 64χρονος Νίκος Μαστραντώνης που έχασε τη ζωή του στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας 6