Χωρίς κατηγορία

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγύρισε έξαλλα στο US Open με την οικογένειά του και τον Μάθιου Μακόναχι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε για 4η φορά στην καριέρα του το US Open και πανηγύρισε έξαλλα τον τίτλο, μαζί με την οικογένειά του, αλλά και τον… Μάθιου Μακόναχι.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός βρέθηκε στο box του Τζόκοβιτς, όπου ήταν και η οικογένειά του, με τους προπονητές του και μάλιστα ήταν ο πρώτος που αγκάλιασε τον Σέρβο τενίστα, όταν αυτός ανέβηκε για να γίνει… ένα μαζί τους.

Τα “φλας” των φωτογράφων κέρδισε το στιγμιότυπο και με την κόρη του Τζόκοβιτς, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τη νέα ιστορική επιτυχία. Μπορεί να κατέκτησε ένα Γκραν Σλαμ για 24η φορά, όμως ο Σέρβος γράφει πλέον ιστορία με κάθε major τίτλο του, στο παγκόσμιο τένις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την 35χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία - «Τον χτυπούσαν ανελέητα μέχρι να πεθάνει»
Ο εισαγγελέας πρότεινε να κατηγορηθεί ως φυσική αυτουργός του εγκλήματος η 35χρονη γυναίκα, η οποία είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους σε αντίθεσή με τον σύζυγό της που είχε κριθεί προφυλακιστέος
O 64χρονος Νίκος Μαστραντώνης που έχασε τη ζωή του στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας 6