Site icon NewsIT

Ο θερμοστάτης που κάνει το σπίτι σας “έξυπνο” και… οικονομικό

12.08.2017 | 16:22
Ο θερμοστάτης που κάνει το σπίτι σας “έξυπνο” και… οικονομικό

Στις ταινίες επιστημονικής… φαντασίας που βλέπαμε μικροί, τα σπίτια του μέλλοντος ήταν γεμάτα αυτοματισμούς. Όλα ήταν εύκολα κι απλά. Τότε όλα έμοιαζαν περίπου… "επιστημονική φαντασία". Όχι πια.

“Έξυπνα” κινητά, “έξυπνες” συσκευές, “έξυπνες” λύσεις. Μέσα σ’ αυτές και μια ακόμα. Ο έξυπνος θερμοστάστης που δημιούργησε η Siemens. Λειτουργικός και ικανός να καταλάβει κάθε σας ανάγκη και να σας χαρίσει αυτό που όλοι θα ήθελαν: έναν χώρο όπου θα μπορείτε να απολαμβάνεται κάθε στιγμή.

Είναι εκείνος που μπορεί να σας χαρίσει τον ιδανικό χώρο και κυρίως στην ιδανική θερμοκρασία. Ο έξυπνος θερμοστάτης της Siemens είναι διαφορετικούς απ’ όλους τους άλλους. Μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα, έχει συνεχή επαφή με το περιβάλλον και χωρίς… κόπο αλλά με τρόπο δημιουργεί συνθήκες άνεσης.

Αν θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο “έξυπνο” απ’ ό,τι είναι ήδη, τότε βρήκατε τον ιδανικό «σύντροφο». Μπορεί να λειτουργήσει είτε μέσω του ειδικού app είτε απευθείας από την οθόνη αφής. Γιατί εκτός από έξυπνος είναι και… όμορφος.

Το ειδικό app σας δίνει τα πάντα στο χέρι. Πλήρης έλεγχος και παρακολούθηση. Όλες τις ώρες, απ’ οπουδήποτε. Όπως το θελήσετε με λίγα… «χτυπήματα» στην οθόνη. Και μη νομίζετε ότι μπορεί να κάνει λίγα ο θερμοστάτης της Siemens. Γιατί θα πέσετε έξω. Μπορεί να κάνει πολλά.

Οι βασικές λειτουργίες της εφαρμογής κυμαίνονται από χρήση χρονοπρογράμματος της θέρμανσης ή/και του ζεστού νερού χρήσης, καθορισμό διαφορετικών λειτουργιών (π.χ. απουσία, παρουσία), έλεγχο υγρασίας και παρακολούθηση ποιότητας αέρα έως τη λειτουργία  Green Leaf. Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες του.

Ο έξυπνος θερμοστάτης της Siemens δεν παρέχει μόνο άνεση και ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας. Ο λιτός του σχεδιασμός τον κάνει ευκολοπροσάρμοστο σε κάθε χώρο, σε κάθε σπίτι. Και οι λειτουργίες του «χαρίζουν» μείωση στην κατανάλωση ενέργειας και στη δαπάνη για τη θέρμανση. Και έξυπνα… οικονομικός δηλαδή, τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Έχει έξι αισθητήρια: θερμοκρασίας, υγρασίας, φωτεινότητας, εγγύτητας, παρουσίας και ανίχνευσης μεικτών αρωματικών ουσιών/ σωματιδίων. Χάρη σε αυτά έχει πάντα την… επαφή του με το περιβάλλον. Είναι πλήρως αυτόνομος και δεν απαιτείται ούτε πρόσθετη καλωδίωση.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version