Αθλητικά

Ο Τζα Μοράντ έπεσε θύμα ληστείας με λεία 1 εκατομμύριο δολάρια

Συμμορία Χιλιανών εμφανίζεται να έκλεψε τον σούπερ σταρ του NBA

Ο Τζα Μοράντ ήταν ένα από τα θύματα μίας συμμορίας Χιλιανών που “χτυπούσε” τις πολυτελείς οικείες των παικτών του NBA και του NFL στις ΗΠΑ, με την κλοπή στο σπίτι του να αφορά αντικείμενα αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αμερικανικά Μέσα, ο Τζα Μοράντ ήταν ο 6ος αθλητής που έπεσε θύμα ληστείας από τη συμμορία των Χιλιανών, η οποία και μπήκε στο σπίτι του τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν αυτός βρισκόταν στο Σαν Φρανσίσκο για αγώνα με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο NBA.

Οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του και έκλεψαν αντικείμενα συνολικής αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων, ενώ αντίστοιχες κλοπές έχουν κάνει και σε παίκτες όπως ο Τράβις Κέλσι, ο Πάτρικ Μαχόουμς, ο Λούκα Ντόντσιτς, αλλά και ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, Μπόμπι Πόρτις Τζούνιορ.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα