Πέμπτη, 1 Αυγ.
34oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι πανηγυρισμοί των Γάλλων για τον Λεόν Μαρσάν διέκοψαν τα υπόλοιπα αθλήματα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι πανηγυρισμοί των Γάλλων για τον Λεόν Μαρσάν διέκοψαν τα υπόλοιπα αθλήματα
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λεόν Μαρσάν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μ. πεταλούδα ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους συμπατριώτες του να πανηγυρίζουν τόσο έξαλα που οι ιαχές τους διέκοψαν άλλα αθλήματα.

Ο Λεόν Μαρσάν είναι το πρόσωπο των Ολυμπιακών Αγώνων μέχρι στιγμής, με το παιδί θαύμα της γαλλικής κολύμβησης να μετρά ήδη τρία χρυσά μετάλλια, έχοντας εντυπωσιάσει με τα πεπραγμένα του. Μάλιστα στο τελευταίο αγώνισμα που συμμετείχε, στα 200μ πεταλούδα, ο 22χρονος Γάλλος με την απόδοση του, έκανε τους συμπατριώτες του να σηκωθούν στο πόδι και να κάνουν τέτοια φασαρία, που διέκοψε τα άλλα αθλήματα.

Συγκεκριμένα οι φωνές των Γάλλων ήταν τόσο έντονες, που ακούστηκαν και σε διπλανά γήπεδα, με τον κόσμο αλλά και τους αθλητές να μην μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Κάπως έτσι χρειάστηκε να περάσει λίγη ώρα, προκειμένου να επανέλθει η τάξη και οι αγώνες να μπορούν να γίνουν χωρίς… μουσική παρέμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρσάν στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες έχει πάρει χρυσά μετάλλια στα 400 μ. μικτό ατομικό ανδρών, 200 μ. πρόσθιο ανδρών καθώς και 200 μ. πεταλούδα ανδρών. Όλα αυτά καθιστούν τον ίδιο φαινόμενο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις