Σάββατο, 27 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το πρόγραμμα της Κυριακής για Στέφανο Τσιτσιπα και Μαρία Σάκκαρη

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το πρόγραμμα της Κυριακής για Στέφανο Τσιτσιπα και Μαρία Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα κάνουν πρεμιέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 την Κυριακή (28/07/24), με τους δυο Έλληνες αθλητές να μαθαίνουν το πρόγραμμα των αναμετρήσεων τους.

Στην δεύτερη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2024 θα πραγματοποιηθούν το ντεμπούτο τόσο του Στέφανου Τσιτσιπά, όσο και της Μαρίας Σάκκαρη στο τένις ανδρών και γυναικών αντίστοιχα. Ο 25χρονος αθλητής μετά την αναβολή που πήρε ο αγώνας του απέναντι στον Ζιζού Μπεργκς, θα αγωνιστεί την Κυριακή (28/07/24) ενάντια στον Βέλγο, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο στις 17:00 στο κουρτ «Simone Mathieu».

Αυτή θα είναι η τρίτη κατά σειρά αναμέτρηση στο συγκεκριμένο κορτ, σε αντίθεση με την Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα ανοίξει το πρόγραμμα στο «Suzanne Lenglen» ενάντια στην Ντάνκα Κόβινιτς στις 13:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Στεφ» θα αγωνιστεί και στο διπλό ανδρών, καθώς με τον αδελφό του Πέτρο θα αντιμετωπίσει τους Πορτογάλους Μπόρζες/Καμπράλ σε ένα αγώνα που θα κλείσει το πρόγραμμα στο Court 14, με εκτεινόμενη ώρα έναρξης στις 22.00.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις