Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 4-0 ΤΕΛΙΚΟ: “Σάρωσαν” με γκολάρες οι Πειραιώτες

29.04.2018 | 18:47
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός νίκησε με το ευρύ 4-0 τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκης για την 29η αγωνιστική της Superleague, σε ένα "ανοιχτό" παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες. Κορυφαίοι οι Φορτούνης, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ, "έλαμψαν" Βρουσάι και Χουτεσιώτης.

Με θέαμα αποχαιρέτησε για φέτος το “Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός, αφού με τους παίκτες του να βγάζουν μερικές εξαιρετικές συνεργασίες στο γήπεδο, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-0 επί του Παναιτωλικού, στην προ τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δύο γκολ πέτυχε ο Ανσαριφάρντ και από ένα οι Ρομαό και Φορτούνης, με τον Μιραλάς να έχει δύο ασίστ και τον Βρουσάι να κερδίζει τις εντυπώσεις, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Το “πάλεψε” ο Παναιτωλικός που είχε δοκάρι στο 0-0, αλλά και αρκετές τελικές, με τις περισσότερες να προέρχονται από τον Ρότσα και να βρίσκουν στον… τοίχο που άκουγε στο όνομα Χουτεσιώτης! Ο νεαρός τερματοφύλακας κράτησε με τρομερές επεμβάσεις το μηδέν για την ομάδα του.

Δείτε το LIVE του Ολυμπιακός – Παναιτωλικός από το newsit.gr

Στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Αγρίνιο για τον πρώτο γύρο της Superleague, ο Ολυμπιακός είχε πάρει εύκολα τη νίκη, με 1-4 και πρωταγωνιστή τον Ανσαριφάρντ, που θα βρίσκεται και σήμερα στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version