Χωρίς κατηγορία

«Παραμύθια της Χαλιμάς» από τη Yeni Safak: Η Τουρκία απέκτησε δικαίωμα επέμβασης στα ελληνικά νησιά

Αποφασισμένη να «τραβήξει από τα μαλλιά» μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα περιστατικό ρουτίνας, δείχνει η Τουρκία, όπως εύγλωττα αποκαλύπτει η Yeni Safak.

Το περιστατικό δεν είναι άλλο από την περίφημη πλέον φωτογραφία με τους εθνοφρουρούς που αποβιβάζονται από το πλοίο της γραμμής στο Καστελλόριζο.

Η αρχή έγινε την 30ή Αυγούστου, με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, που κατηγορούσε την Ελλάδα ότι αυξάνει την ένταση.

Ακολούθησε την επομένη ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Ομέρ Τσελίκ που ανέφερε ότι «Η προσπάθεια της Ελλάδας να εξοπλίσει το Καστελλόριζο είναι ένα νέο παράδειγμα πειρατείας».

Σήμερα η Yeni Safak, επικαλούμενη «ειδικούς», αναφέρει πως η Τουρκία απέκτησε «δικαίωμα επέμβασης» στα νησιά.

Δείτε τις λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την 35χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία - «Τον χτυπούσαν ανελέητα μέχρι να πεθάνει»
Ο εισαγγελέας πρότεινε να κατηγορηθεί ως φυσική αυτουργός του εγκλήματος η 35χρονη γυναίκα, η οποία είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους σε αντίθεσή με τον σύζυγό της που είχε κριθεί προφυλακιστέος
O 64χρονος Νίκος Μαστραντώνης που έχασε τη ζωή του στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας 6