Χωρίς κατηγορία

Σάκκαρη: “Λύγισε” από την κούραση η Ελληνίδα τενίστρια

Η Μαρία Σάκκαρη "λύγισε" από την κούραση και την υπερπροσπάθεια από την πρωτιά στο τουρνουά τένις του Ραμπάτ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-0 σετ από την Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο, για το όπεν της Μαδρίτης.

Σε λιγότερο από ένα 24ωρο, μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της καριέρας της στο Ραμπάτ, η Μαρία Σάκκαρη κλήθηκε να δώσει τον πρώτο αγώνα στο όπεν της Μαδρίτης.

Αντίπαλος η 30χρονη Ισπανίδα Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο, νο 27 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την κούραση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας από την υπερπροσπάθεια που έκανε όλη την εβδομάδα στο Μαρόκο. Πήρε και τα δύο σετ με 6-3 κι έτσι η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρέτησε πρόωρα το σημαντικό όπεν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την 35χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία - «Τον χτυπούσαν ανελέητα μέχρι να πεθάνει»
Ο εισαγγελέας πρότεινε να κατηγορηθεί ως φυσική αυτουργός του εγκλήματος η 35χρονη γυναίκα, η οποία είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους σε αντίθεσή με τον σύζυγό της που είχε κριθεί προφυλακιστέος
O 64χρονος Νίκος Μαστραντώνης που έχασε τη ζωή του στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας 6