Site icon NewsIT

Σοκ με Σαλάχ στον τελικό του Champions League! Χάνει μάλλον και το Μουντιάλ [vid, pics]

27.05.2018 | 22:34
Σοκ με Σαλάχ στον τελικό του Champions League! Χάνει μάλλον και το Μουντιάλ [vid, pics]

"Πάγωσαν" από νωρίς οι οπαδοί της Λίβερπουλ, αλλά και ολόκληρη η Αίγυπτος, στον τελικό του Champions League, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να τραυματίζεται σοβαρά και να αποχωρεί από το γήπεδο μόλις στο 25ο λεπτό του αγώνα. Έγινε αλλαγή με κλάματα ο MVP της Premier League - Φήμες ότι χάνει και το Μουντιάλ.

Απίστευτο σοκ για τη Λίβερπουλ μόλις στο 25ο λεπτό του τελικού του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με το Μοχάμεντ Σαλάχ να πέφτει στο έδαφος από “μονομαχία” με τον Σέρχιο Ράμος και να μην μπορεί να συνεχίσει στο ματς.

Χωρίς τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της και MVP της σεζόν στην Αγγλία κλήθηκε να κατακτήσει το τρόπαιο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αφού ο Αιγύπτιος επιθετικός τραυματίστηκε σοβαρά στην αρχή του αγώνα και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Τεράστια αγωνία και σε ολόκληρη την Αίγυπτο, αφού ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της χώρας, αναμένεται να ηγηθεί και της προσπάθειάς της στο Μουντιάλ της Ρωσίας, το ερχόμενο καλοκαίρι, αν τελικά δεν έχει κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για εξάρθρωση ώμου, αλλά στη συνέχεια υπήρχαν ελπίδες ότι μπορεί και να προλάβει τελικά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

https://twitter.com/MoSalahFacts/status/1000458501913751552

Η στιγμή του τραυματισμού του Σαλάχ

 

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version