Χωρίς κατηγορία

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για την επίθεση σε ανήλικα προσφυγόπουλα στο Ωραιόκαστρο

Ένας 38χρονος και ο 14χρονος γιος του ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στο επεισόδιο που σημειώθηκε, το βράδυ του Σαββάτου (26/12), σε δομή ανηλίκων προσφυγόπουλων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Kατόπιν μήνυσης του 38χρονου, συνελήφθη και συνελήφθη επιπλέον κι ένας 15χρονος που φιλοξενείται στη δομή.

Με προφορική εντολή του εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ για τον 38χρονο ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, σύμφωνα με την καταγγελία περίπου 12 άγνωστα άτομα συγκεντρώθηκαν εξωτερικά της δομής και ακολούθως πέντε εξ’ αυτών εισήλθαν στο προαύλιο και διαπληκτίστηκαν με πέντε ανήλικους φιλοξενούμενους, ενώ αναφέρθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός τεσσάρων νεαρών αλλοδαπών.

Τη διερεύνηση της καταγγελίας για το επεισόδιο χειρίζεται το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Η τελευταία φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε την Ελλάδα: Το μήνυμα για τους μετανάστες και το «Πιστεύω» που είπε στα ελληνικά
Ήταν Δεκέμβριος του 2021 όταν ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποίησε τη δεύτερη και εν τέλει την τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα. Τότε...
Ο Πάπας Φραγκίσκος στην Ελλάδα