Κατ’ αναλογία με το Πάσχα της Άνοιξης, έτσι και ο Δεκαπενταύγουστος, το Πάσχα του Καλοκαιριού, γιορτάζεται στο τραπέζι με κρέας, και κυρίως με αρνάκι!
Το αρνάκι ανήμερα του Δεκαπενταύγουστουυ σημαδεύει την ελληνική παράδοση και ο φούρνος είναι σε πολλά μέρη της Ελλάδας ο αγαπημένος τρόπος ψησίματος, όπου η σούβλα δεν έχει τον πρώτο λόγο.
Στη Ρούµελη αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας χρησιµοποιούν τις κληµατόβεργες για να δώσουν στο αρνάκι τη χαρακτηριστική µυρωδιά από τους. Δοκιμάστε την εκπληκτική αυτή συνταγή και σίγουρα θα την εντάξετε στις αγαπημένες σας!
Διαβάστε αναλυτικά τη συνταγή στο dogma.gr